Motivációs és karrier napok

A projekt egyik fő tevékenysége a Motivációs és Karrier Napok szervezése. Célja terjeszteni az általános oktatási és munkahelyi alternatívákról szóló információkat, valamint különböző példákat és lehetőségeket mutatni valódi életpálya modellek bemutatásával.

3. MOTIVÁCIÓS ÉS KARRIER NAP
2018. április 9
.

Két motivációs napot már megszerveztünk különböző korosztályoknak és társadalmi csoportoknak. Az elsőt a kassai Lunik IX Roma Közösségi Központban tartottuk meg, ahol 2 fiatal hölgy mutatta be motivációs történeteit. A második karrier napon a Kassai Műszaki Egyetem dolgozója és hallgatója tartottak előadást életpályájukról a Füleki Gimnázium diákjainak.
A 3. motivációs és karriernapot ismételten Roma közösségnél szervezzük meg a Rankovce Közösségi Központban, ahol két életkarrier modellel – Tomas Valkovsky és Lukas Olah - kívánjuk a különböző korosztálynak felkelteni az érdeklődését. Tomas nagyszerű előadó, sikeres projektmenedzser, jóga oktató, a Capoeira és nemrégiben a Wim Hof módszerének gyakorlója is. A rendezvényen előadást tart az életútjáról, így erőt adva, motiválva a hallgatókat. Lukas Olah is elmeséli a történetét, hogy hogyan lett sikeres táncos, színész, dokumentarista, és végül, de nem utolsósorban férj és apa.

mailMEGHÍVÓ

mailNAPIREND

mailSAJTÓKÖZLEMÉNY

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. MOTIVÁCIÓS ÉS KARRIER NAP
2018. február 12.

A 2. Motivációs és Karriernap következő helyszíne a Banskobystricky térségben található Gymnázium Fiľakovo. A 17-19 éves korú fiatal gimnazista hallgatókat szeretnék megközelíteni olyan két motiváló karrier modell bemutatásával, akik úgy döntöttek, hogy karrierjüket az egyetemen építik tovább; az oktatásban és a kutatásban. Elsőként a Kassai Műszaki Egyetem (Technical University of Kosice) munkatársa tart inspiráló előadást, Mgr. Ing. Tomas Malatinec PhD., aki két egyetemet végzett és sikeresen folytatja pályafutását, tudományos kutatása és tanítása terén, majd Ing. Zofia Sincakova, a Kassai Műszaki Egyetem hallgatója folytatja.

mailMEGHÍVÓ

mailNAPIREND

mailSAJTÓKÖZLEMÉNY

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. MOTIVÁCIÓS ÉS KARRIER NAP
2017. november 23.

A 18 Motivációs és Karrier Napok sorozatának első állomását 2017. november 23-án, csütörtökön tartják Kassán (Szlovákia) a Lunik IX Közösségi Házban. A célcsoport a közösség: a különböző korú gyermekek, a szülők, a közösségi központok munkatársai, a helyi önkormányzatok és a nonprofit szektor. Az inspiráló történetek - valódi karrier modellek- bemutatnak olyan sikeres fiatal IT-alkalmazottakat és diákokat, akik kiemelkedő tudományos eredményeket értek el, és sikerült a nehéz életkörülmények ellenére folytatni tanulmányaikat és személyes fejlődésüket.

mailMEGHÍVÓ

mailNAPIREND

mailSAJTÓKÖZLEMÉNY

Aktuális

Képzési- és kutató intézmények hálózatának kiépítése a cél

Okos Közösségek címmel határon átnyúló pályázatot valósít meg az Interindustria Tudásközpont Alapítvány (ITA), amelynek projektindító megbeszélését az elmúlt héten tartották Salgótarjánban.

Tovább »
Események
Október 2018
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15
16
1718192021
22232425262728
293031    
Hírlevélre feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön az aktuális hírekről, eseményekről!

Jelen honlap tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.