OKOS KÖZÖSSÉGEK 2.0 - 3. Hírlevél

 

A Smart Communities 2.0 – How to be smart in the countryside?  (Okos Közösségek 2.0 —   SKHU/1902/4.1/027) projekt termékeinek és szolgáltatásainak koncepciója, hogy  a projekt célterületén, azaz Nógrád megyében és a Besztercebánya és Kassa körzetekben működő önkormányzatokat konkrét megoldásokkal segítse az okossá válás útján. 

Ez a kézzel fogható segítség a projekt során kidolgozott termékek, a Jó Gyakorlatok Kézikönyv és az Iránytű rendelkezésre bocsátásán keresztül valósul meg. Mindezek kiegészülnek a projekt másik pillérével, a termékekhez kapcsolódó támogató és motivációs szolgáltatásokkal. Az Okos Adatbázis és a folyamatos egyablakos Helpdesk szolgáltatás általános és településre szabott információkkal áll az érdeklődők rendelkezésére. Az okossá válást a meghirdetésre kerülő Okos Falu Díjon keresztül motiváljuk, hiszen e díj mögött egy értékelő-minősítő rendszer áll, épülve a falvakra kidolgozott „okos” indikátorrendszerre.  Ennek a díjnak azonban nem egy nyertese van, hiszen számos település tett már lépéseket az okossá válás érdekében, így ezek az erőfeszítések elismerésre kerülnek a programban.

A termékek és a szolgáltatások egymásra épülő és egymást kiegészítő rendszere biztosítja a települési önkormányzatok számára a komplex programot.

 

 

A 3. Hírlevél témái:

        A projekt termékeinek és szolgáltatásainak koncepciója

        Jó Gyakorlat Katalógus

         Iránytű a helyi közösségek számára

         Kézikönyv — Az Internet használat lehetőségei a helyi önkormányzatok számára

         Hamarosan elérhető: Helpdesk Platform

Aktuális

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Okos Falu Cím elnyerésére

Tovább »
Események
Február 2024
HKSzeCsPSzoV
   1234
567891011
12131415161718
1920
21
22232425
26272829   
Hírlevélre feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön az aktuális hírekről, eseményekről!

Jelen honlap tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.