Technická univerzita v Košiciach

 

Rektor: Prof. Ing. Stanislav Kmet' Csc.
Professzor: Prof. RNDr. Oto Hudec Csc.
e-mail: Oto.Hudec@tuke.sk
www.tuke.sk

A TU Kosice Közgazdaságtudományi Karának hosszú távú tapasztalata van a fiatalok kreativitásának növelésével. A TUKE az innováció és a kreativitás támogatásával foglalkozó számos projekt koordinátora, valamint partnere volt.
Az ERASMUS + "OpenInn2.0 projekt: Tudásgeneráló ház és e-értékelési modell", amelynek célja az innovációs képességek megerősítése és a fiatal tehetségek tanulási lehetőségeinek bővítése azáltal, hogy lehetővé teszi számukra, hogy szellemi tőkéjüket kihasználva kreatív kifejezéssel tanulhassanak, új ötleteket és kreatív megoldásokat generáljanak a valódi innovációban szakértők segítségével.
ERASMUS + "SP4CE projekt - Stratégiai partnerség a kreativitás és a vállalkozói készség fejlesztése érdekében, amely előmozdítja a diákok kreativitását az igazi vállalati életben. Számos más projekt is a fiatalokra összpontosított, hogy növeljék teljes potenciáljukat, és lehetővé tegyék számukra az innovációt.

Aktuális

Képzési- és kutató intézmények hálózatának kiépítése a cél

Okos Közösségek címmel határon átnyúló pályázatot valósít meg az Interindustria Tudásközpont Alapítvány (ITA), amelynek projektindító megbeszélését az elmúlt héten tartották Salgótarjánban.

Tovább »
Események
Október 2018
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15
16
1718192021
22232425262728
293031    
Hírlevélre feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön az aktuális hírekről, eseményekről!

Jelen honlap tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.